sluiten X


Het Momotheater wordt gevormd door mensen met een (verstandelijke) beperking. Elke woensdag, donderdag en vrijdag wordt tussen 9.00 uur en 16.00 uur aan een theatervoorstelling gewerkt. Onze theaterproducties worden in samenwerking met ervaren theatermakers ontwikkeld. De spelers bezoeken de theaterwerkplaats in het kader van dagbesteding voor 2 of 3 dagen per week. Dagelijks wordt tussen 9.00 uur en 16.00 uur aan de voorstelling gewerkt. Zij worden uitgedaagd om hun kunstzinnig talent te ontdekken, te ontwikkelen en te laten zien op het podium.

Op woensdag wordt gewerkt aan kleine performances voor binnen en buiten via clownerie, film en atelier. Deze theatergroep richt zich op kleine optredens en theaterworkshops in de theaterwerkplaats zelf of buiten de deur. Dit Momotheater staat graag op het podium bij festivals, congressen, bedrijfsfeestjes, bij instellingen en op scholen (interesse? bel of mail gerust).

Op donderdag en vrijdag wordt gewerkt aan een grootschalige theaterproductie. Wij verbinden ons met de voorstelling via ateliers, dans, muziek en zang, film en techniek. Deze voorstellingen worden via try-outs en premièrevoorstellingen en voorstellingen algemeen, jaarlijks gepresenteerd in theaters in de regio en verder.

MOMOtheaterwerkplaats wordt mede mogelijk gemaakt door: