DSC_0124.JPG

en toen...


In de muziektheatervoorstelling En Toen vullen wij ons boek met verhalen. Zo zijn er de levensverhalen en herinneringen van de spelers van
MOMO Theaterwerkplaats. Al 12,5 jaar actief in Ederveen door het maken van voorstellingen met kunstzinnige talenten met een hulp-of zorgvraag.

En zo is er zanger en tekstschrijver Stef Bos, geboren verhalenverteller uit Veenendaal. Een wereldreiziger, die samen met MOMO Theaterwerkplaats reist langs de belangrijke levensgebeurtenissen en ervaringen van ons allen.

In december 2017 sprak Stef Bos in een volle Lampegiet de woorden “Je leert jezelf kennen in de ogen van een ander”. In de voorstelling En toen… leren we onszelf kennen in de ogen en in de verhalen van de ander!

En toen ontstond een idee

De eerste ontmoeting tussen de spelers van MOMO Theaterwerkplaats en Stef Bos vond plaats in september 2017. Vanaf dit moment werd er intensief toegewerkt naar een voorstelling. In samenwerking met de spelers ontwikkelde MOMO Theaterwerkplaats scenes waar Stef Bos vervolgens vanuit zijn visie en levensverhaal op reageerde. Een dynamisch en vruchtbaar proces dat voortdurend in ontwikkeling was. De interactie tussen Stef Bos en de spelers zorgde voor een energiek geheel. Waarin er voortdurend ruimte was voor verschillende disciplines, improvisatie en ieders eigen inbreng op de vloer.

20180426_163101_001.jpg