Een hart onder de riem steken, of in dit geval, een taart

 We maken leuke ’MOMO trakteert’ film afleveringen! Doordat de filmpjes in een theatraal jasje zijn gestoken, beleven we bij iedere aflevering weer een avontuur. De taart die is gemaakt, gaan we brengen aan iemand die deze verdient. En ja.. wanneer verdien je nou een taart? Als je jarig bent natuurlijk, als je even een ’hart onder de riem’ kunt gebruiken of bij speciale gebeurtenissen bijvoorbeeld. ! 

Aflevering 8: De Burgemeester

In aflevering 8 gaat MOMOtrakteert langs bij niemand minder dan Rene Verhulst, de burgemeester van Ede! Wij hebben een lekkere appeltaart gemaakt omdat Rene inmiddels al een jaar onze (nieuwe) burgemeester is. Dat verdient een taartje! (Oh ja, hij is ook nog eens jarig geweest) Kijken jullie mee? 

Aflevering 7: Radio Stilok

Aflevering 7 alweer! We zijn terug van onze vakantie, en dat is te zien! Dit keer gaan we met een overheerlijke taart op bezoek bij Stilok. Zij hebben namelijk een nieuwe radio studio en dat verdient natuurlijk een traktatie! Kijk je mee?

40266601_1611702945596529_2846857971948847104_o.jpg

Hartstikke gezellig natuurlijk!

Aflevering 6: Gerda Dekker

Aflevering 6 en daarmee de laatste voor de zomervakantie! We brengen een taart aan Gerda Dekker. Zij heeft ervoor gezorgd dat we prachtige kasten bij MOMO hebben staan. Kijk je mee?

Aflevering 5: Stef Bos

In deze aflevering een wel hele speciale gast. Wij brengen een culinair Zuid-Afrikaans recept tot leven speciaal voor Stef Bos. Hij treedt vrijdag 8 juni namelijk samen met ons op in Theater de Lampegiet. De voorstelling heet ''En toen'' en gaat over de rivier van het leven. Stef krijgt van ons een mooie schaal met Soetkoekies! Dat heeft hij wel verdiend!

Aflevering 4: Jaap Pilon

MOMOtrakteert! Aflevering 4 alweer! Deze keer een bijzonder bezoek bij Jaap Pilon, oud wethouder van Veenendaal. Wij verrassen hem tijdens de cursus: ''Ontdekkingstocht door de democratie'' bij Stichting Buitenzorg Beheer.

Aflevering 3: Kazem

Dit keer gaan we op bezoek bij Kazem om hem een taart te geven. Kazem is een onmisbare vrijwilliger bij MOMOtheaterwerkplaats en dus is een taartje wel op zijn plek! Geniet er van Kazem! Je bent een topper!