Back to All Events

LOSBARSTEN bij WOEST&BIJSTER

  • Fransekampweg Bennekom, GE, 6721 Netherlands (map)

WOEST&BIJSTER vindt plaats in de herfst en is daarom zeker niet voor watjes! Het is ruig, woest en bijster!

Een voorstelling met organische natuurlijke bewegingen die samen gaan met het harde schreeuwen van het theater en die ook de gelijkenis met dieren laat zien die hun eigen territorium bewaken. Daarbinnen zijn we veilig, daarbuiten overheerst het vluchten, op de grens heerst een innerlijk conflict. Toch kan soms één persoon iets doen wat ons opnieuw allemaal weer laat verbinden en wat de lijnen doet verdwijnen. We zijn allemaal een onderdeel van een systeem en staan met elkaar in verbinding. De een beweegt de ander. Waar leid dit ons naar toe ?

Earlier Event: September 15
Dag van de Hoed
Later Event: October 28
LOSBARSTEN bij WOEST&BIJSTER