Back to All Events

Santa Run Veenendaal

  • 5 Thoomesplein Veenendaal, UT, 3901 TN Nederland (map)

17:00 uur        Startschot 
17:45 uur        Prijsuitreiking

En MOMO rent mee! De Veenendaal Rotary Santa Run zal dit jaar wederom in de avond de straten van het centrum kleuren. Op zaterdag 15 december zal het startschot om 17.00 uur worden gelost voor de lopers, die uitgedost in kerstmanpak, 2 of 4 kilometer afleggen voor het goede doel. Jong en oud, lopend of rennend, iedereen kan meedoen! Voor de editie 2018 staat een extra feestelijk programma op stapel.

Dit jaar is MOMOtheaterwerkplaats ook verkozen tot goed doel! Om deelnemers bij MOMO op de theatervloer te krijgen is er vervoer van thuis naar MOMOtheaterwerkplaats nodig. Daarom hopen wij onze oude bus te vervangen voor een nieuwe, zodat we de talenten van onze deelnemers kunnen blijven ontwikkelen. Ook hebben wij de nieuwe bus nodig om onze decor spullen van en naar voorstellingen  in de omgeving te vervoeren.

Later Event: March 16
NL Doet 2019