Back to All Events

Dansvoorstelling bij ''Kerst rond de Koepel''

  • 90 Boslaan Lunteren, GE, 6741 KG Netherlands (map)

Zang, muziek, toneel, een prachtige kerst expositie, eten, drinken en heel veel gezelligheid en warmte in en rondom De Koepel! De Koepelcommissie biedt u een superleuk uitstapje met het gezin.


Aanvullend aan de kerstmarkt in het dorp Lunteren is een bezoek aan uitkijktoren De Koepel in het Luntersche Buurtbosch op zaterdag 8 december een leuke en avontuurlijke belevenis. Vanaf 15:30 uur kunt u langs het verlichte wandelpad door het bos tegenover de Lunterse Boer genieten van een mooie wandeltocht. Als u bij De Koepel aankomt wordt u verrast door de midwinterhoorns van de Dijkbloazers en de prachtige stemmen van de Lunterse kinderkoren de Westhoffkids en de Horizon en gospelkoor Heartbeat. Theaterwerkplaats MOMO heeft samen met leerlingen van OBS De Sprong een korte theatervoorstelling geproduceerd die 2x wordt getoond. Tussen de optredens volop kerstmuziek door  DJ Ferry. Zeer de moeite waard is de prachtige expositie in De Koepel van creatieve werkstukken gemaakt door leerlingen van alle basisscholen in Lunteren.

Earlier Event: November 23
En toen... Reprise (uitverkocht)
Later Event: December 15
Santa Run Veenendaal