Back to All Events

Danstheater 'Losbarsten' bij LEEFfestival.

  • 10 Markt Wageningen, GE, 6701 CZ Nederland (map)

MOMOtheaterwerkplaats is dit jaar te zien op het LEEFfestival in Wageningen. De voorstelling: ''Losbarsten'' zal vertoond worden. 

Op zondag 1 juli 2018 vindt weer het LEEFfestival plaats. Dit jaarlijks terugkerende straattheaterfestival wordt steeds aan het begin van de zomer gehouden in de binnenstad van Wageningen. Het thema van dit jaar is “HôteldeBôtel”. Iedereen is welkom om van dit gratis toegankelijke festival te genieten. Zoals gewoonlijk zullen weer muziek, zang, dans, theater, beeldende kunst en alle mengvormen hiervan aanwezig zijn.

Tijdens het LEEFfestival worden er al enkele jaren LEEFensgrote spellen gespeeld. Ook dit jaar weer zullen verschillende van deze spellen gespeeld worden, waaronder tafelvoetbal en megatwister. Vele activiteiten vinden plaats in de vorm van workshops, of kennen andere vormen van publieksparticipatie. Zie voor meer informatie: www.leeffestival.nl.

Naast al het bovengenoemde zullen er ook clowns, acrobaten, dans, muziek, theater en workshops zijn. 

Foto's gemaakt door Esther Meijer.

 

 

Kenmerkend voor het LEEFfestival is de ongebreideld vrije geest, waarbinnen alles mogelijk wordt. Het festival is niet alleen voor het publiek. Juist ook de artiest krijgt een gastvrij podium. Artiest en artiest-in-spé inclusief het publiek (nog vaak onbewust van zijn mogelijkheden) krijgen volop de kans en ondersteuning zich te ontplooien. Tussen de artiesten is sprake van een verregaande onderlinge interactie. Een groots, maar ook gezellig evenement. De élan van de amateur wordt gekoppeld aan professionele kennis, ervaring en ondersteuning. Zo ontstaat een drive waardoor de artiest zich verder ontwikkelt en het potentieel aan publiek wordt vergroot.

Later Event: July 7
Losbarsten op Cultuurland!