Back to All Events

Danstheater ''De Losbarsting'' bij het Popup festival in Ede

  • Grotestraat Ede, GE, 6711 Netherlands (map)

Voor het Popup Festival ontwikkelde MOMO dit jaar de experimentele korte dans theater productie 'Losbarsten' in samenwerking met dansschool Brandsz. MOMO doet voor de vierde keer mee dus weet wat er gevraagd wordt van een echte Popup Festival act. Het optreden is te zien op zaterdag 26 mei van 15.00 tot 16.00 uur.

MOMO theaterwerkplaats is een kunstzinnige plek voor kunstzinnige talenten met een zorg- en/of hulpvraag. In samenwerking met ervaren theatermakers worden in een
sfeer van kunstzinnige beleving en gemeenschappelijke verantwoordelijkheid theaterproducties ontwikkeld

Met de nieuwe productie ‘Losbarsten’ hebben Momo en Bransz weer de handen ineen geslagen. Met eigen verhalen en associaties hebben de makers en spelers een theater dans voorstelling gemaakt. Beide disciplines vullen elkaar aan en laten verschillende aspecten zien van actuele thema’s
Een voorstelling met organische natuurlijke bewegingen die samen gaan met het harde schreeuwen van het theater en die ook de gelijkenis met dieren laat zien die hun eigen territorium bewaken. Daarbinnen zijn we veilig, daarbuiten overheerst het vluchten, op de grens heerst een innerlijk conflict. Toch kan soms één persoon iets doen wat ons opnieuw allemaal weer laat verbinden en wat de lijnen doet verdwijnen. We zijn allemaal een onderdeel van een systeem en staan met elkaar in verbinding. De een beweegt de ander. Waar leid dit ons naar toe ?