Back to All Events

Danstheater 'De losbarsting' bij Waalzinnig festival in Nijmegen

  • lux Nijmegen 38 Mariënburg Nijmegen, GE, 6511 PS Netherlands (map)

Met de nieuwe productie ‘Losbarsten’ hebben Momo Theaterwerkplaats en Bransz weer de handen ineen geslagen. Met eigen verhalen en associaties hebben de makers en spelers een theater dans voorstelling gemaakt. Beide disciplines vullen elkaar aan en laten verschillende aspecten zien van actuele thema’s

Een voorstelling met organische natuurlijke bewegingen die samen gaan met het harde schreeuwen van het theater en die ook de gelijkenis met dieren laat zien die hun eigen territorium bewaken. Daarbinnen zijn we veilig, daarbuiten overheerst het vluchten, op de grens heerst een innerlijk conflict. Toch kan soms één persoon iets doen wat ons opnieuw allemaal weer laat verbinden en wat de lijnen doet verdwijnen. We zijn allemaal een onderdeel van een systeem en staan met elkaar in verbinding. De een beweegt de ander. Waar leidt dit ons naar toe?

De co-productie tussen Momo en Bransz staat op zondag 27 mei om 14.45 u. op het grote buitenpodium.