Back to All Events

Dag van de Hoed

  • XM88+CM Wageningen (map)

Ook dit jaar is MOMO aanwezig in Wagening voor de ''Dag van de hoed''. Het MOMO atelier zal schitteren met de hoeden die gemaakt zijn in het thema van ''Vreemde vogels''.  Ook zal het atelier alle kunstzinnige kwaliteiten tentoonstellen. Op zaterdag 15 september 2018 is de 9e editie van de Dag van de Hoed in Wageningen. Na het succes van voorgaande jaren worden er ook dit jaar weer veel bezoekers verwacht. Het Torckpark in Wageningen wordt (tussen 11.00-17.00 uur) omgetoverd tot een ware catwalk waar diverse shows op het gebied van hoeden en mode plaats zullen vinden. Ook kinderen kunnen zich goed vermaken; ‘maak je eigen hoed’.

Earlier Event: September 8
MOMO op de Grietmarkt!
Later Event: October 20
LOSBARSTEN bij WOEST&BIJSTER