Moeder aarde

Op dinsdag 15 oktober om 13:00 uur.

(Zaterdag 12 oktober is helaas uitverkocht)

Een theatervoorstelling over een thema dat iedereen aangaat, van jong tot oud, man of vrouw, allochtoon of autochtoon, namelijk onze verantwoordelijkheid voor de aarde. Ieder volk op aarde had, ten alle tijden, in zijn cultuur inspirerende verhalen over dit thema dat in het gemeenschappelijke beeld werd vertegenwoordigd als: Moeder Aarde. Het lijkt wel of de moderne westerse cultuur die verhalen, en daardoor de verbinding met haar, is kwijtgeraakt en die weer opnieuw moet zien te vinden.

De voorstelling is ontwikkeld in samenwerking met mensen met een verstandelijke beperking en wordt ook door hen gespeeld. Zij zijn, als geen ander, in staat om te laten zien wat het is om in je kwetsbaarheid afhankelijk te zijn van anderen: de situatie waarin Moeder Aarde zich nu bevindt.

De spelers nemen ons in deze theatervoorstelling mee op een spannende reis waarin zij op zoek gaan naar Moeder Aarde.

Waar leidt de reis naartoe?

Zullen ze Moeder Aarde vinden?

En wat heeft zij hen dan te vertellen?


DSC_0138.jpg

Kaarten reserveren

Kaarten zijn € 10,- per stuk. Bij het kaartje zit koffie/thee vooraf inbegrepen. Ook het drankje en hapje achteraf zijn inbegrepen.

Als je onderstaand formulier gebruikt wordt je op de reservering lijst van de voorstelling gezet. Je krijgt geen email bevestiging.