MOMOmidzomerfeest 2018

Een geweldige dag boordevol MOMO!

Het theaterseizoen een soort van afsluiten. Dat was het doel van het MOMOmidzomer feest en dat doel is met vlag en wimpel behaald. In een relaxte en open sfeer alles bekijken wat MOMO te bieden heeft. Theater, film, muziek, dans, atelier, kunst en lekker eten.

Maarten Schraa
Cultuurland 2018 komt er aan!

Cultuurland is voor jong en oud. Een plek waar muziek, theater, beeldende kunst en film een plek krijgen.

Je kunt heerlijk dolen door de beeldentuin, je laten verrassen in de filmcaravan en genieten van theater, poezie en muziek in het amfitheater (bij regen in de theaterzaal), kleine theaterzaal en theatercafé.
Het weer hoeft dus geen belemmering te zijn, evenals de prijs, want de toegang is gratis. De hapjes en de drankjes zijn voor eigen rekening, dat dan weer wel.

Het volledige aanbod vind je op www.cultuurlandederveen.nl. Hier noemen we: The Coincidences, Rogier Pelgrim, Caroline In't Veld en studenten van de Hogeschool Kunsten Utrecht. Ook MOMOtheaterwerkplaats verzorgt een spetterende voorstelling.
Vanaf station Veenendaal-De Klomp is de looproute aangegeven. We heten je graag welkom op 7 juli in Cultuurland, Renswoudseweg 1, Ederveen.

Bekijk een korte samenvatting van de 2016 editie.

Maarten Schraa
''ICK de uitvinder'' steelt harten op Cultureel Cafe Danté!

Theaterwerkplaats MOMO heeft een prachtige korte film vertoond. “ICK de uitvinder” is gemaakt door zes deelnemers van de theaterwerkplaats MOMO, over een uitvinder wiens uitvinding verstrekkende gevolgen heeft. En ze hebben de theatervoorsteling “En toen” met Stef Bos aangekondigd die op 8 juni 2018 te zien is in de Lampegiet te Veenendaal.

Maarten Schraa
Even voorstellen #2

Hey Hallo! Wij zijn de maandaggroep. Elke maandag houden wij ons bezig met ons prachtige project: 'MOMO trakteert'. Wij maken traktaties voor mensen die dat verdient hebben en filmen dat! Volg ons op YouTube om alle filmpjes te bekijken. 

Maarten Schraa