LOSBARSTEN! op festival WOEST&BIJSTER!

MOMOtheaterwerkplaats staat dit jaar maar liefst vijf keer geprogrammeerd op het festival WOEST&BIJSTER met de energieke voorstelling: ‘‘LOSBARSTEN’’.

Vanaf 1 oktober kunnen bezoekers gaan reserveren voor de voorstellingen op Woest&Bijster.

  • Dat kan via het emailadres reserveren@woestenbijster.nl 

  • Vermelden in de mail: naam, titel voorstelling, dag en tijdstip en aantal personen. 

  • Het gaat om een reservering. De tickets á 4,- worden bij de voorstelling ter plekke contant betaald.

IMG-20181009-WA0047.jpg

Ze zoeken veiligheid, anders is er een neiging tot vlucht; op die grens heerst een innerlijk conflict.


WOEST&BIJSTER biedt herfstweek met Landschapskunst & Locatietheater

Van 20-28 oktober 2018 vindt de tweede editie van WOEST&BIJSTER plaats: het landschapskunst- en locatietheaterfestival in en rondom Bennekom (Gelderland). Twintig fraaie plekken zijn het decor van landschapskunst of theatervoorstellingen, geïnspireerd op de woeste bossen, prachtige beekdalen, besloten heitjes en verlaten schuren. Een fiets- en wandelroute verbindt alle festival plaatsen. Ga op pad, laat je inspireren en geniet deze week van de vele inspiratiebronnen.

Dat dit zomaar kan in Bennekom! Ongelofelijk! Het lijkt wel Oerol!
— Bezoeker uit Bennekom

WOEST&BIJSTER vindt plaats in de herfst van 2018 en is daarom zeker niet voor watjes! Het is ruig, woest en bijster! De plaatsen voor kunst en theatervoorstellingen zijn de bosgebieden Ede en Oostereng, Renkums Beekdal, Landgoed Quadenoord en het Bennekoms heitje. Deze zijn van 20 t/m 28 oktober te bezoeken tussen 10 en 17 uur. WOEST&BIJSTER biedt vernieuwende experimentele vormen van kunst, waarbij meerdere disciplines elkaar opzoeken en versterken. Bezoekers worden actief betrokken bij de voorstellingen en kunstwerken, waardoor de kunstbeleving intenser is. De combinatie van ruige natuur en landschapskunst/locatietheater biedt een fraaie ervaring. Voor bezoekers een inspirerende gelegenheid om dit bijzondere gebied te verkennen via de uitgezette fiets- en wandelroute (15-25 km). Een routekaart is in oktober te koop voor 1 Euro. Die informatie en de theatervoorstellingen met ticketkosten, staan vanaf 1 oktober 2018 op de website www.woestenbijster.nl

Het festivalhart ligt in het centrum van Bennekom op het Van Slootenplein. Van 20 t/m 28 oktober is hier dagelijks de informatiepost en kaartverkoop in de tent. Van 17-19 uur is er livemuziek met een Woest Diner in de grote tent. Woest Diner 10 euro pp.

Reserveer voor 14.00 uur via eten@woestenbijster.nl Dan ben je verzekerd van een plekje!

Op 20 oktober vindt hier de Woest Avond plaats, met een spetterend muziek en dansprogramma van 17-20 uur.


Bij Informatiecentrum Renkums Beekdal, Nieuwe Keijenbergseweg 170, Renkum is tevens een startplaats. Daar zal ook de routekaart verkrijgbaar zijn.

In 2016 vond de eerste editie plaats van Woest en Bijster in een weekend. Meer dan 10.000 enthousiaste bezoekers bezochten dat festival. Deze tweede editie is langer van opzet. Bezoekers kunnen gedurende een hele week genieten van de buitenactiviteiten.


Programma en informatie: www.woestenbijster.nl Facebook: WOEST&BIJSTER Contact: Ellen Bouter, organisator, info@woestenbijster.nl

Maarten Schraa