Heet water in een doosje

Heet water in een doosje: Op theaterfestival Vuurol. Zondag en maandag tussen 13:00 en 17:00 te bewonderen in de prachtige bossen van Lage Vuursche.

Collectief YUNIMO met een verrassende performance, zowel voor de danser als toeschouwer. De door nieuwsgierigheid gedreven spelers zullen in 4 ultra korte fragmenten Pandora’s doos openen!

MOMO theaterwerkplaats, voor kunstzinnige talenten met een hulp- en/of zorgvraag

Kijk voor meer informatie op:

https://www.vuurol.nl/voorstelling/heet-water-in-een-doosje/

Vuurol is een theaterfestival dat zich jaarlijks afspeelt in de bossen van Lage Vuursche. Elk jaar met een ander thema. We brengen verrassend  en origineel locatietheater wat een sterke beleving biedt. We nemen ons publiek graag mee in een andere wereld.

We bieden een podium aan professionals en aanstormend talent. We verwelkomen het experiment en bieden een breed aanbod. Bij ons komt theater samen met dans, muziek, beeldende kunst en andere disciplines. We verbinden jong en oud, doeners en denkers uit alle hoeken van de samenleving. Publiek, artiesten, vrijwilligers.

Maarten Schraa