MOMO neemt de Grietmarkt over!

MOMOtheaterwerkplaats is na dit jaar niet meer weg te denken op de Grietmarkt.

Zowel in mei als in september heeft MOMOtheaterwerkplaats de harten van de bezoekers veroverd. De MOMO band gaf een optreden weg waar zelfs de grootste podiumsterren jaloers op zouden zijn en het atelier liet zich weer van haar beste kant zien. Dit keer kwamen er creatieve hoeden voorbij die allemaal met het thema: ''Vreemde vogels'' te maken hebben. Een papegaai, een kanarie en zelfs een stofzuigervogel liepen over het terrein in Amerongen. Als klap op de vuurpijl was er ook de mogelijkheid om in de Gele filmcaravan alle afleveringen van MOMOtrakteert te bekijken. De chauffeur uit de serie was hoogstpersoonlijk aanwezig om zoveel mogelijk bezoekers in de caravan te proppen. Naar eigen zeggen is hem dit behoorlijk gelukt want er werd zelfs gesproken over honderd filmbezoekers. Onderstaande foto's zijn gemaakt door: Danker van Valkenburg

Maarten Schraa