Terug naar alle evenementen

STEK!

  • Stichting MOMOtheaterwerkplaats Renswoudseweg 1 Ederveen, GE, 6744 WE Nederland (kaart)

Nieuwe voorstelling: STEK. 1 april om 20:00 in het Momo theater in Ederveen: reserveren via theatergroepzus@gmail.com. En 2 april om 15:00 en 20:00 in theater Zimihc Wittevrouwen Utrecht. Reserveren:  zimihc.nl/agenda

Momo locatie: Renswoudseweg 1, Ederveen. Trein: 18 minuten van Utrecht naar Veenendaal-de Klomp en 30 minuten met de auto. Parkeren voor de deur.

Locatie Zimihc: Bouwstraat 55, Utrecht. Ov aan te raden.

Volg ons op social media: insta en facebook 

Soms schreeuwt het van binnen om privacy. Maar hoe lang is een kamerplant voldoende gezelschap? Verlangen we weer naar de anderen? En hoe moet dat dan ook alweer: contact maken? Tien mensen dolend tussen alleen en samen. 

Een fysieke tragikomische voorstelling, waar absurde situaties de menselijke kant laten zien van alleen willen zijn, maar niet te lang. Van een plantenverzorgings-cursus met een groep, naar je opsluiten in je eigen stek en van daaruit weer samenscholen en eenieder die daar weer anders op reageert. Weinig tekst, maar toch herkenbaar ongemakkelijke, maar ook intieme situaties.

Spelers:Bente Adriaens, Martin Bijleveld, Maud van Deursen, Petra van der Heiden, Daniëlla van de Kar, Carolien de Neeve, Désirée Olivieira, Jaap Rodenburg, Leontien Simis, Lore Willems.

Nu nog druk aan het repeteren!!

Eerdere gebeurtenis: 26 februari
Krokus vakantie
Latere gebeurtenis: 2 april
Oost West...