Terug naar alle evenementen

Inclusie dans bij de Uitmarkt Ede

  • Stichting MOMOtheaterwerkplaats Renswoudseweg 1 Ederveen, GE, 6744 WE Nederland (kaart)

Tijdens de Uitmarkt zal Theaterwerkplaats MOMO samen met het Dansatelier twee scenes van de voorstelling VILLA ZELFRIJK performen. 

Over MOMO Theaterwerkplaats:

Momo Theatergezelschap performt met het Dansatelier twee scenes van de voorstelling VILLA ZELFRIJK.
Er worden 1 of 2 scenes gedanst met Yuliya Globa Jesse Pouwer en Paulien van Voorthuisen. e.a.
De muziek door Wout Kemkers en deelnemers van het MOMOtheater.

De voorstelling Villa Zelfrijk is een dansatelier voorstelling waar beeldende elementen met dans samenkomen. Inspiratiebron is de schrijfster Astrid Lindgren en haar rebelse manier van het creëren van een eigen fantasierijke leefomgeving. Op het toneel creëren de dansers van Momo Theaterwerkplaats samen met muzikant Wout Kemkens een kleurrijk droomhuis. Ze nemen je mee door de rebelse gangen en kamers van Villa Zelfrijk waarin levensvragen worden verbeeld en beantwoord.

De premiere van de avondvullende voorstelling VILLA ZELFRIJK zal op 17 en 18 november 2022 plaats vinden. Wees welkom!

In september zijn de eerste theatervoorstellingen van de nieuwe programma’s te zien. De repetities van de toneelgroepen, koren en muziekensembles worden hervat en de podia staan klaar om bezoek te ontvangen. Er wordt al een tijd met veel enthousiasme uitgekeken naar het moment waarop we met elkaar cultuur kunnen beleven. De opening van het nieuwe culturele seizoen gaan we vieren, én hoe! 

Kennismaken met kunst & cultuur

Uitmarkt Ede heeft als doel je kennis te laten maken met de kunst en cultuur die Ede te bieden heeft. Natuurlijk promoten we dan ook meteen het nieuwe culturele seizoen. Dit doen we door alle facetten bij elkaar te brengen op één prachtige locatie: Het Openluchttheater

Eerdere gebeurtenis: 16 juli
Zomer vakantie
Latere gebeurtenis: 5 september
CHE Introductie (MOMO presentaties)